İstanbul
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Natasa Theodoridou Harbiye'de Yalın ile düet yaptı

Natasa Theodoridou Harbiye'de Yalın ile düet yaptı

Yunan müziğinin güçlü sesi Natasa Theodoridou, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki ilk konserinde Türk müziğinin sevilen ismi Yalın'ı sahnesinde ağırladı.

Yunanistan’ın en başarılı ve en sevilen sanatçıları arasında yer alan Natasa Theodoridou, İstanbul'da unutulmaz bir müzik ziyafetine imza attı. Güçlü sesi ve yorumuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, 7 Haziran gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ilk kez sahne aldı. 

Sinkron organizasyonuyla düzenlenen ve biletleri günler öncesinden tükenen konserde, iki komşu ülkenin kültürel ezgileri açık havada yankılandı. Sanatçının güçlü yorumu, duygusal repertuvarı ve yüksek sahne enerjisi Türk dinleyicilerden tam not aldı. 

Otuz yıllık kariyerin en sevilen hitleri tek sahnede

Natasa Theodoridou, Harbiye için hazırladığı özel konser repertuvarında otuz yıllık müzik kariyerine damga vuran en seçkin eserlerine yer verdi. Ünlü şarkıcı, dünya çapında dinlenme rekorları kıran “Feggari”, “Den Thelo Tetious Filous” ve “Kokkini Grammi” gibi hit parçalarını Açıkhava'yı dolduran müzikseverlerle birlikte seslendirdi. 

Yoğun ilginin yaşandığı konseri izlemeye gelenler arasında iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınan simalarından Demet Sabancı Çetindoğan, Leyla Alaton, Siren Ertan, Serdar Bilgili ve Saffet Emre Tonguç gibi isimler de yer aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde coşkunun arttığı etkinlikte, izleyiciler birçok şarkıya dans ederek eşlik etti.

Yalın sürpriziyle kültürel bağlar yeniden sahnede

Konserin en büyük ve heyecan verici sürprizi ise Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın’ın sahneye çıkması oldu. Theodoridou'nun “Türkiye’nin çok büyük ve güçlü sesi, benim de çok kıymetli dostum” sözleriyle anons ettiği Yalın, iki yıllık aranın ardından Yunan sanatçıyla yeniden aynı sahneyi paylaşmaktan onur duyduğunu belirtti. 

İkili, Yalın'ın sevilen eseri “Keşke”yi (Skepsou) Türkçe ve Yunanca olarak ortaklaşa seslendirdi. Yaklaşık beş bin kişinin izlediği konserde alkışların kesilmemesi üzerine Yalın, “Sonsuz Ol” şarkısını da canlı olarak yorumladı. İki sanatçının etkileyici buluşması, müziğin sınırları aşan evrensel ve birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Gecenin sonunda Türk hayranlarına sevgileri için teşekkür eden Theodoridou, sahneden Türkçe “Sizi seviyorum” diyerek uğurlandı.