İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Nebahat Çehre'ye nazar değdi! Usta sanatçı apar topar hastaneye kaldırıldı

Nebahat Çehre'ye nazar değdi! Usta sanatçı apar topar hastaneye kaldırıldı

Aşkı Memnu'nun Firdevs'i usta sanatçı Nebahat Çehre, sağlıklı ve fit görüntüsüyle dillerden düşmezken sevilen oyuncudan korkutan haber geldi.

MUHABİR: Aydın Ozan Demir

Usta oyuncu ve şarkıcı Nebahat Çehre, yıllara meydan okuyan güzelliği ve genç görüntüsüyle her geçen gün kendine hayran bıraktırırken başarılı oyuncıya adeta nazar değdi. Çehre, aniden fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırıldı.

Hafızalara kazınan Firdevs Yöreoğlu karakteriyle nam salan Nebahat Çehre, 80 yaşında olmasına rağmen sağlığına dikkat eden ve sporunu aksatmayan yapısıyla örnek bir yaşam biçimi sunarken bir anda hastaneye kaldırılması sevenlerini tedirgin etti.

t25-nebahat-cehre-apar-topar-186.webp

Kalbi daha fazla dayanamadı

Geçtiğimiz günlerde fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılan Nebahat Çehre'nin kalp damarlarından birinin tıkalı olduğu ve stent takıldığı belirtildi.

Çehre'nin sağlık durumunun gözetim altında olduğu ve 1 gece kaldıktan sonra evinde istirahat ettiği öğrenildi. Usta sanatçının evinde olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken, Nebahat Çehre'den herhangi bir açıklama yapılmadı.