Nihat Genç’in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor
Erdem Atay, yaptığı açıklamada Nihat Genç’in moralinin yüksek olduğunu ve hastalığa karşı büyük bir mücadele verdiğini söyledi. "Nihat Genç hangi savaşa girmiş de yenilmiş! Bugüne kadar yıkılmamış adam, bundan sonra da kolay kolay yıkılmaz" sözleriyle ünlü gazetecinin güçlü duruşuna vurgu yaptı.
Taburcu Oluyor, Mücadeleye Devam Ediyor
Atay, Genç’in bugün hastaneden taburcu edileceğini ve tedavisine evinde devam edileceğini belirtti. "Dimdik ayaktayız. Bu savaşı hep beraber vermeye devam edeceğiz. Herkesten dualarını bekliyoruz ama kötü bir durum yok, iyi olacak diye dua ediyoruz." ifadeleriyle sevenlerine umut verdi.
"Hiçbir Zaman Eğilmeyen Adam, Bu Hastalık Karşısında da Eğilmeyecek"
Nihat Genç’in sağlık durumunu yakından takip eden Atay, Genç’in güçlü karakteriyle bu zorlu süreci de atlatacağını belirtti. "Nihat Genç bu ülkenin en önemli yazarlarından ve gazetecilerindendir. Hiçbir zaman eğilmeyen adam, bu hastalık karşısında da eğilmeyecek." dedi.
Sevenleri, Nihat Genç’in bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerken, Veryansın TV’deki çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.