İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Open Stage Defilesinde Şaşırtan Anlar! Eylem Aytaş Podyumda Yürüyemedi

Open Stage Defilesinde Şaşırtan Anlar! Eylem Aytaş Podyumda Yürüyemedi

Open Stage Moda Günleri, 16-17-18 Şubat tarihlerinde Fişekhane’de altıncı kez düzenlendi. Organizasyonunu ve koreografisini Banu Noyan’ın üstlendiği Open Stage Fashion Week kapsamında üç gün boyunca farklı tasarımcıların koleksiyonları moda severlerle buluştu. Etkinliğin son gününde gerçekleştirilen ayakkabı defilesi ise podyumda yaşanan bir anla gündeme geldi. Defilede yer alan manken Eylem Aytaş’ın yürüyüşü sırasında yaşananlar, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu.

Defilenin son gününde podyuma çıkan Eylem Aytaş, yürüyüşe başladığı sırada ilerlemekte zorlandı. Bir adım dahi atamadığı görülen Aytaş, kısa süre durarak ayakkabısını düzeltmeye çalıştı. Ancak yapılan düzeltmenin ardından da yürüyüşünü sürdüremedi.

Podyumda yaşanan bu anlar, defileyi izleyen davetlilerin dikkatini çekti. Aytaş’ın yürüyememesi üzerine bir süre sahnede beklediği görüldü.

Ayakkabılarını çıkararak devam etti

Yürüyüşünü sürdüremeyen Aytaş, son olarak ayakkabılarını çıkarma kararı aldı. Ünlü manken, defileyi ayakkabılarını eline alarak tamamladı. O anlara ait görüntüler, kısa süre içinde sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Defile sırasında kaydedilen görüntüler farklı hesaplar tarafından yayımlanırken, olay kısa sürede gündem başlıkları arasında yer aldı.

Sosyal medyada geniş yankı

Eylem Aytaş’ın podyumda yaşadığı anlara ilişkin sosyal medya kullanıcıları çeşitli yorumlarda bulundu. Paylaşımların altına “izlerken bileklerim burkuldu”, “Heyecandan yürümeyi unutmuş”, “Ay gülmemeliyim” ve “Provalarda giymeden mi yürümüş” şeklinde ifadeler yazıldı.

Open Stage Fashion Week kapsamında düzenlenen defilelerin son gününde yaşanan bu olay, etkinliğin en çok konuşulan anlarından biri oldu. Organizasyon ve defile programı planlandığı şekilde tamamlandı.