Mehmet Ali Erbil’in eşi Gülseren Ceylan, Ramazan ayının ilk gününde tesettürlü paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu.
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda kendisinden 46 yaş küçük Gülseren Ceylan ile evlenmişti. Evlilikleri magazin gündeminde yer alırken, çift sosyal medya paylaşımlarıyla da adlarından söz ettirdi. Gülseren Ceylan, Ramazan ayının ilk günü dolayısıyla sosyal medya hesabından tesettürlü bir paylaşım yaptı. Paylaşım kısa sürede magazin gündeminde yer aldı.
Ceylan, paylaşımının altına “Çok şükür, böyle görmek de varmış kendimi.” notunu ekledi.
Küslük İddiaları Gündeme Gelmişti
Gülseren Ceylan ile Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in bir süredir birlikte vakit geçirdiği ve sosyal medyada paylaşımlar yaptığı biliniyordu.
Son günlerde iki ismin sosyal medya hesaplarında birbirlerini takip etmediklerinin fark edilmesi üzerine aralarında küslük olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Yasmin Erbil, bir takipçisinin “Gülseren’le küstünüz mü? Takipten çıkmışsınız” sorusuna “Hesabını kapadı” yanıtını verdi.
“Bu Yine Geldi Ya!” Paylaşımı
Gülseren Ceylan, daha sonra sosyal medya hesabından Yasmin Erbil’in evine geldiği anları paylaştı. Paylaşımında esprili bir şekilde “Bu yine geldi ya!” ifadesini kullandı. Söz konusu paylaşım sosyal medyada gündem oldu.
Yasmin Erbil’in Açıklamaları
Yasmin Erbil’in uzun süredir bir yarışma programında adını duyuran Yiğit Poyraz ile birlikte olduğu biliniyor. Bir güzellik merkezi çıkışında görüntülenen Erbil, aşk hayatına ilişkin sorulara yanıt verdi.
Erbil, “Paylaşımlar yapıyorum, güzel devam ediyor. Nazar boncuğu koyuyorum altına gizleyerek fotoğrafların. Ben koruduğuna inanıyorum. Sirke ile yıkanıyorum nazar için. İnanıyorum böyle şeylerin enerjisine” ifadelerini kullandı.
Nazara İlişkin Açıklamalar
Türkücü İzzet Yıldızhan da geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak oksijene bağlandığını açıklamıştı. Yıldızhan, “Nazara çok inanıyorum ben, çoğu zaman bindiğim arabayı bile paylaşmak istemiyorum. Çocuklarımı da mecbur kalmadıkça göstermiyorum. Ne zaman çocuklarımı paylaşsam mutlaka bir şeyler oluyor.” ifadelerini kullanmıştı.
Magazin gündeminde yer alan gelişmeler, sosyal medya paylaşımlarıyla birlikte konuşulmaya devam ediyor.