İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Rihanna üçüncü kez anne oldu! Kızının ismi sosyal medyayı salladı

Rihanna üçüncü kez anne oldu! Kızının ismi sosyal medyayı salladı

Rihanna ve A$AP Rocky kızlarına “Rocki Irish Mayers” adını verdi. Paylaşımındaki pembe boks eldivenleri detayı sosyal medyada gündem oldu!

MUHABİR: Sibel Çınar

Müzik dünyasının en güçlü çiftlerinden Rihanna ve A$AP Rocky, üçüncü çocuklarını kucakladı. Çiftin minik kızına verdikleri isim hem babasına gönderme taşıyor hem de hayranların dikkatini çekti: Rocki Irish Mayers.

Rihanna, Instagram hesabından yaptığı duyuruda kızının 13 Eylül’de doğduğunu açıkladı. Şarkıcının bebeğini kucağına aldığı kare ve yanına eklediği minyatür pembe boks eldivenleri, kısa sürede milyonlarca beğeni aldı.

Ünlü çiftin daha önce doğan Riot ve RZA isimli iki erkek çocuğu bulunuyor. Böylece evde denge değişti, erkeklerin arasına küçük bir kız kardeş katıldı.

Rihanna, üçüncü hamileliğini bu yıl düzenlenen Met Gala’da kırmızı halıda duyurmuş, özel tasarım elbisesiyle büyüyen karnını sergileyerek gecenin en çok konuşulan isimlerinden olmuştu.

Dünyaca ünlü yıldız ve A$AP Rocky, aile hayatlarını sık sık sosyal medyada paylaşmasa da, her yeni bebek haberi hayranlarının heyecanla takip ettiği büyük bir olay hâline geliyor.