İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Şarkıcı Rober Hatemo'nun 100 milyonluk zararı!

Şarkıcı Rober Hatemo'nun 100 milyonluk zararı!

Şarkıcı Rober Hatemo, Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Sevgililer gününü kutlayan Hatemo, pişmanlıklarını da paylaştı. 100 milyon lira değerinde arazi kaybettiğini belirten sanatçı, son şarkılarını da yorumladı.

MUHABİR: Özlem Babacan

Şarkıcı Rober Hatemo, son performansını Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de gerçekleştirdi. Gece boyunca seyircilere unutulmaz anlar yaşatan Hatemo, sahne sonrasında yaptığı açıklamada, “Harika bir gece geçirdik. İlk kez burada sahneye çıktım ve Sevgililer Günü'nü kutladık. Seyirci muhteşemdi. Dans ettik, duygulandık, eğlendik” ifadelerini kullandı.

Rober Hatemo'nun Maddi Kayıpları

Geçtiğimiz günlerde bir röportajda pişmanlıklarını dile getiren Rober Hatemo, maddi anlamda büyük kayıplar yaşadığını açıkladı. Hatemo, 2002 yılında Alaçatı'da sahip olduğu 2 dönümlük araziyi kaybederek 100 milyon liralık bir zarara uğradığını belirtti. Sanatçı, kazandığı parayla büyük yatırımlar yapsa da bu arazinin önemini asla unutamadığını dile getirdi.

Rober Hatemo'nun Şarkıları Hakkındaki Görüşleri

Son dönemde çıkardığı şarkılarla ilgili de konuşan Rober Hatemo, basında yer alan bazı yorumlara tepki gösterdi. Hatemo, “Görevinizi yapabilirsiniz, sorular sorabilirsiniz ancak ben de cevap hakkımı kullanırım. Ancak bazı yorumlar sapla samanı karıştırıyor. Benim için bazı şarkılar pornografik anlam taşıyor, hatta sözleriyle bile bu tarz bir içeriğe sahip” şeklinde konuştu.