İstanbul
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Selen Görgüzel'den samimi açıklamalar: Yalnız bir kadınım

Selen Görgüzel'den samimi açıklamalar: Yalnız bir kadınım

Şarkıcı Selen Görgüzel katıldığı programda viral olan açıklamalarına açıklık getirdi. Çocukluğundan bu yana ilgi odağı olmayı sevdiğini belirten sanatçı samimi ifadeler kullandı.

"Dansöz Dünya" isimli tekli çalışması ve yapay zeka destekli video klibiyle adından söz ettiren Selen Görgüzel, Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunu üstlendiği "Gör Beni" programına konuk oldu. Sanatçının program esnasında dile getirdiği ifadeler, sosyal medya platformlarında kısa sürede binlerce paylaşım alarak viral oldu.

Sektördeki yolculuğuna ilk olarak spor muhabirliği ile başladığını ifade eden Görgüzel; oyunculuk, sunuculuk ve şarkıcılık kariyerini kendi imkanlarıyla tırnaklarıyla kazıyarak inşa ettiğini söyledi. Sanat dünyasında başı sıkıştığında arayabileceği bir dostunun bulunmadığını vurgulayan sanatçı, aile hayatı da dahil olmak üzere kendisini yalnız bir kadın olarak tanımladı. 

Çocukluk yıllarından itibaren dikkat çekme isteğinin olduğunu gizlemeyen Görgüzel, geçmişe dönük değerlendirmelerinde ise "Mahallenin Muhtarları" dizisinde rol aldığı genç yaşlarda gerçekleştirdiği erken evliliği hayatının en büyük yanlışı olarak niteledi.

Programdaki açıklamalarının ardından takipçilerinden çok sayıda destek mesajı alan ünlü isim, sosyal yaşamında kendi sınırlarını çizerek çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.