İstanbul
Parçalı bulutlu
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Selim Bayraktar’dan Set Kazası İtirafı! Ölümden Döndüklerini Anlattı

Selim Bayraktar’dan Set Kazası İtirafı! Ölümden Döndüklerini Anlattı

Başarılı oyuncu Selim Bayraktar, Nişantaşı’nda spor salonundan çıkarken objektiflere takıldı. Sağlıklı yaşam, spor, kariyer ve Sevgililer Günü’ne dair samimi açıklamalarda bulunan Bayraktar, sette yaşadığı tehlikeli kazayı da ilk kez anlattı. Özellikle dönem dizilerinde yer alması nedeniyle at binme ve kılıç kullanma gibi fiziksel performans gerektiren sahnelerde disiplinli çalıştığını belirten oyuncu, sağlıklı yaşam konusundaki tavsiyelerini de paylaştı.

Başarılı oyuncu Selim Bayraktar, Nişantaşı’nda spor salonundan çıkarken objektiflere takıldı. Sağlıklı yaşam, spor, kariyer ve Sevgililer Günü’ne dair samimi açıklamalarda bulunan Bayraktar, sette yaşadığı tehlikeli kazayı da ilk kez anlattı. Özellikle dönem dizilerinde yer alması nedeniyle at binme ve kılıç kullanma gibi fiziksel performans gerektiren sahnelerde disiplinli çalıştığını belirten oyuncu, sağlıklı yaşam konusundaki tavsiyelerini de paylaştı.

“Atla Birlikte Yuvarlandık”

Sette yaşadığı kazayı anlatan Selim Bayraktar, üç ay önce çekim sırasında büyük bir tehlike atlattığını söyledi. At binme sahnesi sırasında bir traktörün geçtiği alanın yol yapısını bozduğunu ve bunun sonucunda denge kaybı yaşadığını belirten oyuncu, “Atla birlikte yere düştük, yuvarlandık ve birbirimize sarıldık” dedi. Kazanın ardından dikkatli olmanın önemini bir kez daha anladığını ifade eden Bayraktar, “Atlar, özellikle soğuk havalarda daha hareketli oluyor. Çekimler sırasında dengeyi sağlamak büyük bir sorumluluk” diyerek, aksiyon sahnelerinde ne kadar disiplinli olunması gerektiğini vurguladı.

Spor ve Sağlıklı Yaşam: “Ne Kadar Çok Hareket Ederseniz, O Kadar Çok Yaşarsınız”

Sporu bir yaşam biçimi olarak benimsediğini söyleyen Bayraktar, düzenli egzersiz yapmanın hem bedensel hem de zihinsel sağlık için kritik olduğunu belirtti. “Aşırı oturan insanlar kalp krizi riskiyle karşı karşıya. Hareket etmeyen bir bedene hapsolmak, uzun vadede sağlığa zarar veriyor” diyerek sporun önemine vurgu yaptı.

Oyuncu, beslenme alışkanlıklarıyla ilgili de “Kaslarım tamamen organik. Günde iki öğün yemek yiyorum ve gece yemek yemekten kaçınıyorum. Sağlıklı beslenmek için irade şart. Günümüzde ne yediğimizi bile bilmiyoruz, o yüzden kontrollü beslenmek önemli” ifadelerini kullandı.

Ekranda Kendini İzlemek: “Çok Eleştiriyorum, Çok Şey Öğreniyorum”

Kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Bayraktar, oynadığı projeleri izlerken kendini sıkça eleştirdiğini ve bu sayede gelişmeye devam ettiğini belirtti. “Pişmanlık duyduğum şeyler elbette var ama bu pişmanlıklar bana çok şey öğretti. Oyunculuk, sürekli kendini geliştiren bir süreç” diyerek, mesleğine olan bağlılığını dile getirdi.

Sevgililer Günü Yorumu: “Bizim İçin Her Gün Sevgililer Günü”

Selim Bayraktar, Sevgililer Günü’ne dair sorulara çarpıcı bir yanıt verdi. Kendi hayatında özel günlere fazla anlam yüklemediğini belirten ünlü oyuncu, “Sevgililer Günü ticari bir olay. Bizim için her gün Sevgililer Günü” diyerek, bu tür kutlamaları gereksiz bulduğunu söyledi.

Yurt Dışı Açıklaması: “Gidiyorum Ama Kimse Bilmiyor”

Pek çok ünlünün yurt dışına giderek etkinliklere katıldığını belirten Bayraktar, kendisinin de zaman zaman bu tür organizasyonlarda yer aldığını ancak bunu duyurmadığını söyledi. “Ben de gidiyorum ama kimse duymuyor. Çünkü tek başıma gidiyorum ve basın danışmanım yok” ifadeleriyle, bu tür etkinliklerde fazla göz önünde olmayı tercih etmediğini dile getirdi.