İstanbul
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Ünlü çift bebeklerini kucağına aldı! Serkan Keskin: Meriç çok iyi maşallah

Ünlü çift bebeklerini kucağına aldı! Serkan Keskin: Meriç çok iyi maşallah

Meriç Aral ile evliliğini geçtiğimiz yıl yapan Serkan Keskin, baba oldu. Çift oğullarına Güneş adını verdi, Keskin ise doğum anını heyecanla anlattı.

MUHABİR: Bülent Çolakoğlu

Mutlu birlikteliklerini geçtiğimiz eylül ayında nikâhla taçlandıran oyuncu çift Serkan Keskin ve Meriç Aral, ilk bebeklerine kavuştu. Büyük sevinç yaşayan ikili, oğullarına Güneş adını verdi.

Doğumun detaylarını paylaşan Serkan Keskin, “Kendisi bize sürpriz yaptı. Normalde 14.00’te operasyonu vardı, sabah 06.00’da gelmeye karar verdi ama aşağı inmediği için sezaryen doğum olmak zorunda kaldı. Ben de Meriç ile birlikte ameliyattaydım. Acayip bir şey…” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Minik Güneş’in 3,5 kilo ağırlığında ve 50 cm boyunda dünyaya geldiğini söyleyen Keskin, “Siyah saçları var, bayağı saçı var. Meriç çok iyi maşallah” ifadelerini kullandı.