İstanbul
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Ünlü oyuncular bir arada! Sonradan Gurme Filminin Antep serüveni

Ünlü oyuncular bir arada! Sonradan Gurme Filminin Antep serüveni

Ali Atıcı'nın yapımcılığını üstlendiği "Sonradan Gurme" filmi ekibi, Gaziantep çekimlerine başlamadan önce Mutlu Et Serkan Usta'da bir araya geldi. Oyuncu kadrosunda Timur Acar, Aslıhan Güner, Orhan Uslu gibi isimlerin bulunduğu film, Antep mutfağının keyfini çıkaracak. Hamdi Alkan yönetmen koltuğunda.

MUHABİR: Büşra Bozok Aytek

Yapımcılığını Atıcı Film'in üstlendiği “Sonradan Gurme” filminin ekibi, Mutlu Et Serkan Usta’da gerçekleşen okuma provasında bir araya geldi. Film, Gaziantep'te çekilecek ve yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan oturacak. Başrollerde Timur Acar, Aslıhan Güner, Orhan Uslu, İlker Aksum, Zeynep Alkan ve Metin Yıldız gibi önemli isimler yer alırken, kadroda Mihriban Er, Ali Çatalbaş, Mehdi Kerim Erbay, Tuncay Gençkalan gibi isimler de bulunuyor. Ayrıca, usta oyuncular Hamdi Alkan ve Hakan Bilgin, konuk oyuncu olarak filmde yer alacaklar.

Zeynep Alkan Filmin Kadrosuna Babasının Yönetmenliğinde Katıldı

Survivor yarışmasından Şubat ayında elenen Zeynep Alkan, babası Hamdi Alkan'ın yönettiği filmde oynamaya hazırlanıyor. Zeynep Alkan, Survivor deneyimiyle ilgili, "Torpil olmadan teklif aldım, babamdan değil yapımcıdan geldi. Survivor'dan elendiğime üzüldüm fakat bu filmde rol almak güzel bir fırsat oldu." şeklinde konuştu. Babası Hamdi Alkan ise Zeynep için, "Zeynep, İtalya'da oyunculuk eğitimi aldı ve harika bir oyunculuk yeteneğine sahip. Set kurallarına çok hakim ve enerjisiyle herkesi etkiliyor. İzleyicilere keyifli anlar yaşatacak." dedi.

Aslıhan Güner Antep Şivesini “Sonradan Gurme” Filminde Kullanacak

“Her yeni iş, yeni bir ben” diyen Aslıhan Güner, komedi filmi “Sonradan Gurme”de Antep şivesiyle rol alacak. Güner, “Uzun zamandır komedi filminde yer almak istiyordum. Rüya isimli Antepli bir polis memurunu canlandıracağım ve bu benim için farklı bir deneyim olacak. Oyunculuğumu göstermek için bu filmi çok önemsiyorum.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, oyuncu eşi Mert Kılıç'la olan evliliğiyle ilgili de espri yaparak, "Evlendikten sonra büyük konuşmamayı öğrendim, güzel bir ders oldu." şeklinde konuştu.

Orhan Uslu: “Oyuncularımız Antep Mutfağının Keyfini Çıkaracak”

“Sonradan Gurme” filminin oyuncularından Orhan Uslu, çekimlerin Antep'te gerçekleşecek olmasından dolayı çok heyecanlı olduklarını belirtti. Metin Yıldız ise, “Antep mutfağına karşı büyük bir merakım var, her yemeği denemek istiyorum.” dedi. Yönetmen Hamdi Alkan ise, “Çekimlerin arasında kar kürerim, kebap yaparım, hatta katmer üzerine çalışıyorum.” diyerek setteki enerjisini yansıttı. Aynı zamanda, ünlülerin karda denize atlama akımı hakkında da espri yapan Alkan, projenin izleyicilere keyif vereceğine inandığını belirtti. Timur Acar ise, “Hamdi Abiyi televizyonda izleyerek büyüdüm, şimdi ekibinde yer almak beni çok mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.