Ünlü sanatçı Seda Sayan, Arem & Arman programına katılarak Sevgililer Günü ve özel günlerde hediye konusundaki görüşlerini paylaştı. Sayan, pahalı hediyelerin kendisi için anlam taşımadığını belirterek, “Ben pahalı hediye alınmasından hoşlanmıyorum. Bana hediye almak çok zor, eşime rica ediyorum alma diye. Günah, verdiği paraya günah” ifadelerini kullandı.
Zamansız ve anlamlı jestlerin önemi
Sayan, özel günlerde alınan hediyeler yerine zamansız yapılan küçük sürprizlerin kendisi için daha değerli olduğunu dile getirdi. “Evlilik yıl dönümü çiçeği, Sevgililer Günü çiçeği sevmiyorum. Zamansız olacak. Yazdığı bir şiir, beklemediğim anda alınan bir çiçek daha kıymetli” dedi.

Eşine övgü
Seda Sayan, eşinin kendisini iyi tanıdığını ve ince düşünceli olduğunu vurguladı. Sanatçı, “O an beni düşünmesi benim için daha değerli. Kocam çok ince adam. Hayatımı kolaylaştırıyor, beni çok iyi tanıyor” sözleriyle eşine övgüde bulundu.