İstanbul
Parçalı bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Villa Çalışması Olay Oldu, Elçin Sangu Hakkında Çarpıcı İddialar

Villa Çalışması Olay Oldu, Elçin Sangu Hakkında Çarpıcı İddialar

Hakan Balı, Elçin Sangu’nun villasındaki çalışmalar karşılığında 92 bin TL alacağını alamadığını öne sürerek dava açtı.

Oyuncu Elçin Sangu hakkında, villasının dış cephe işleriyle ilgili alacak davası açıldığı iddia edildi. Hakan Balı isimli inşaat işçisi, Sangu’nun evinde yaptığı çalışmalar karşılığında 92 bin TL alacağını tahsil edemediğini öne sürerek yargıya başvurduğunu açıkladı.

Balı, 2021 yılının Nisan ayında Elçin Sangu’nun villasının dış cephe işleri için çalışmaya başladığını belirtti. İş teklifinin mimar Fırat Işık aracılığıyla yapıldığını ifade eden Balı, peyzaj, drenaj, bahçe toprağı çekme, dış sıva, şap atma, beton atma, tuğla duvar, seramik ve taş döşeme işlerinde görev aldığını söyledi. Bu işler için 6 işçiyle birlikte çalıştığını aktardı.

92 Bin TL Alacak İddiası

Hakan Balı, işin sonuna doğru Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken ile tartışma yaşadığını öne sürdü. Balı, izmaritleri bahçeye attığı iddiasıyla suçlandığını ve bu nedenle tartışma çıktığını ifade etti. Yaşanan olayın ardından işi bıraktığını belirten Balı, Ekim 2021’de çalışmayı sonlandırdığını söyledi.

Balı, toplam 92 bin TL alacağının kaldığını, ödeme yapılmadığını ve bu nedenle dava açtığını dile getirdi. Elçin Sangu’nun şoförü Bilal Bey ile görüştüğünü ve ödeme talebini ilettiğini belirten Balı, ödemenin kabul edilmediğini ifade etti.

21 Bin TL Gönderildiği İddiası

Balı, dava açacağını bildirmesinin ardından hesabına 21 bin TL gönderildiğini iddia etti. Bu parayı avukatına danışarak iade ettiğini söyleyen Balı, alacağının 92 bin TL olduğunu savundu.

Ayrıca, eksik iş yaptığı yönünde ithamlarla karşılaştığını öne süren Balı, bu iddiaları kabul etmediğini belirtti. Elçin Sangu’nun evinin bahçesinde yapılan bazı çalışmaların Beykoz Belediyesi tarafından mühürlendiğini iddia eden Balı, buna rağmen kendisinden kış bahçesi yapmasının istendiğini ileri sürdü.

Keşif Sırasında Saldırı İddiası

Hakan Balı, dava kapsamında yapılan keşif sırasında Elçin Sangu’nun kendisine saldırdığını öne sürdü. Hakim, avukatlar ve bilirkişilerin bulunduğu inceleme sırasında yaşandığını iddia ettiği olayla ilgili olarak ikinci keşifte polis eşliğinde inceleme yapılmasını talep ettiğini belirtti. Bu talebin kabul edildiğini ve 2025 Ocak ayında polis eşliğinde keşif yapıldığını söyledi.

Balı, sosyal medyada yazdığı ifadeler nedeniyle kendisine hakaret davası açıldığını ve üç aylık ceza aldığını, dosyanın üst mahkemede olduğunu ifade etti.

Maddi Zorluk Açıklaması

Üç çocuğu olduğunu, eşinin hayatta olmadığını ve bir çocuğunun Down sendromlu olduğunu belirten Balı, maddi zorluk yaşadığını söyledi. İnşaat işçisi olarak çalıştığını ifade eden Balı, davanın sürdüğünü aktardı.

Elçin Sangu cephesinden iddialara ilişkin bir açıklama yer almadı. Yargı sürecinin devam ettiği bildirildi.