Yasemin Sakallıoğlu ve Burak Yırtar, evliliklerinin 5’inci yıl dönümünü Galatasaray’ın oynadığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında kutladı. Ünlü çift, statta çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.
Sakallıoğlu’nun yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medyada ilgi gördü. Taraftar kimliğiyle bilinen komedyenin bu özel gün için statta olmayı tercih etmesi dikkat çekti.
Paylaşımına Esprili Not Düştü
Komedi içerikleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan Yasemin Sakallıoğlu, yıl dönümü paylaşımına esprili bir not ekledi. Ünlü isim fotoğrafın altına şu ifadeleri yazdı:
“Evlilik yıldönümümüzde en mantıklı olanı yaptık ve Galatasaray-Liverpool maçına geldik.”
Sakallıoğlu’nun bu paylaşımı takipçileri tarafından çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
Taraftar Kimliğiyle Biliniyor
Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Yasemin Sakallıoğlu’nun stattan yaptığı paylaşım, futbolsever takipçileri tarafından da ilgiyle karşılandı. Ünlü komedyenin paylaştığı fotoğraf kısa sürede sosyal medyada yayılırken, çok sayıda kullanıcı yorum yaptı.
Sakallıoğlu ve eşi Burak Yırtar’ın evlilik yıl dönümünü statta kutlaması magazin gündeminde yer aldı.