“Sahneye 11 Yıl Önce Çıktım, Sonra Dizilerle Tanındım”
Başarılı oyuncu ve komedyen, sahneye ilk çıkış sürecini anlatırken, kariyerinde dönüm noktası olan projeye de değindi. "İlk kez 11 yıl önce sahneye çıktım ama 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine başladığımda sahneyi bıraktım." diyen Sakallıoğlu, dizide Lütfiye karakterini canlandırdığını ve bu rolün hayatına büyük etkisi olduğunu vurguladı.
“Lütfiye küçük bir roldü ama çok sevildi. Ben de bu dizi sayesinde daha geniş kitlelere ulaştım. Hatta hayatımı değiştiren en önemli gelişmelerden biri de burada yaşandı; eşimle sette tanıştım ve evlendim.” diyen ünlü isim, oyunculuk kariyerindeki en önemli deneyimlerinden birinin bu yapım olduğunu ifade etti.
Sadece oyunculuk değil, akademik kariyeri açısından da bu dizinin etkili olduğunu belirten Sakallıoğlu, "28 yaşında konservatuvara gittim, oyunculuk üzerine eğitim aldım. Ne öğrendiysem o süreçte öğrendim ve kendimi geliştirme fırsatı yakaladım.” diyerek sanat hayatında attığı adımları anlattı.
“Altına Yatırım Yaparım, Çeyreklerle Okudum”
Yatırım konusunda da oldukça farklı bir bakış açısına sahip olduğunu dile getiren ünlü komedyen, parasını değerlendirme şeklini esprili bir dille açıkladı. "Yatırım falan bilmem, ama altın bilirim! Hep altına yatırım yaparım.” sözleriyle yatırım alışkanlığını dile getiren Sakallıoğlu, konservatuvar eğitimini bile altın birikimleriyle tamamladığını söyledi.
“Konservatuvarı da diziden kazandığım parayla biriktirdiğim çeyrek altınlarla okudum. Altın benim en büyük güvencem. Ekonomik dalgalanmalar beni ilgilendirmez, ben çeyreklerimi alırım, kenara koyarım!” diyerek finansal tercihini mizahi bir üslupla dile getirdi.
Doğal ve içten açıklamalarıyla her zaman gündem olmayı başaran Yasemin Sakallıoğlu, hem sahnedeki başarısıyla hem de hayata dair gerçekçi bakış açısıyla hayranlarının takdirini kazanmaya devam ediyor.