Ünlü şarkıcı Melek Mosso, Kıbrıs’taki Chamada Prestige Hotel’de sahne alarak unutulmaz bir geceye imza attı. Siyah taş işlemeli şık sahne kostümüyle dikkatleri üzerine çeken sanatçı, sevilen şarkılarıyla hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Aynı zamanda Kıbrıs’ın 40. Kurtuluş Yılı'na özel gerçekleştirilen etkinlikte sahne alan Mosso, doğum gününü de sahnede kutladı. Sürpriz bir pastayla şaşırtılan şarkıcı, doğum günü enerjisini sahneye taşıdı.
Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mosso, yeni yaşıyla ilgili ilginç bir detay paylaştı. “Yıllardır doğum günümü yalnız geçirmek istiyordum, bu kez Paris'e kaçtım” diyen şarkıcı, orada arkadaşlarıyla buluştuğunu ve bu deneyimin kendisi için çok anlamlı olduğunu dile getirdi. “Gittiğimiz her yerde pasta kestiler. İnsanların bana değer vermesi gerçekten çok özel bir his.” diyerek duygularını paylaştı.
Mosso, müzik kariyerine dair de samimi açıklamalarda bulundu. Yeni single çalışmalarının yolda olduğunu belirten sanatçı, 2026 baharında yeni bir albümle dinleyiciyle buluşmayı planladığını söyledi. “Albümde damar şarkılar olacak. Bazı parçaları değiştirdik, bu yüzden biraz zaman alacak ama beklemeye değer olacak.” dedi.
Son dönemde özel hayatıyla da gündeme gelen Mosso, geçtiğimiz haftalarda Serkan Sağdıç ile olan iki yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Boşanmayla ilgili ilk kez konuşan şarkıcı, “Sevgi bitmedi ama bazı şeyler biter. Saygısızlık olmadan ayrıldık. Herkes kendi yoluna gidiyor. Bence bu da bir olgunluk göstergesi.” açıklamasıyla dikkat çekti.
Önümüzdeki dönemde yurt dışı projelerine ve bir senfoni hayaline odaklanacağını da dile getiren Mosso, “Her ülkede dinlenen bir sanatçı olmak istiyorum. Kafamda büyük hayaller var, ama zamanı gelince paylaşacağım.” diyerek sözlerini noktaladı.