İstanbul
Parçalı bulutlu
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Yerli marka lansmanında sanat ve siyaset dünyası bir araya geldi

Yerli marka lansmanında sanat ve siyaset dünyası bir araya geldi

Berk Oktay, Keremcem ve Emre Kızılırmak gibi isimler, yerli marka Tarla 1932'nin lansmanına katıldı. Sağlıklı yaşam alanındaki çalışmalarıyla tanınan Ender Saraç'ın katılımıyla düzenlenen etkinlik, St. Regis Otel Astor Balo Salonu'nda gerçekleşti. Organizasyonda markanın yeni ürünü de tanıtıldı.

Yerli marka Tarla 1932’nin yeni ürün lansmanı, St. Regis Otel Astor Balo Salonu’nda düzenlenen organizasyonla tanıtıldı. Etkinliğe Berk Oktay, Keremcem ve Emre Kızılırmak’ın yanı sıra sağlıklı yaşam alanındaki çalışmalarıyla tanınan Ender Saraç ve AKP İstanbul Milletvekili Serkan Bayram da katıldı.

Organizasyonda markanın yeni ürünü tanıtılırken, davetliler basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Lansmanda Yeni Ürün Tanıtıldı

Tarla 1932 markasının lansman etkinliği St. Regis Otel Astor Balo Salonu’nda gerçekleştirildi. Organizasyonda markanın yeni ürünü kamuoyuna tanıtıldı. Etkinlikte yerli üretime vurgu yapılırken, davete katılan isimler projeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AKP İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, konuşmasında yeni ve milli üretimi teşvik eden girişimlerin önemine değindi. Bayram, kendi hayatını konu alan “Buğday Tanesi” filmi hakkında bilgi vererek filmin 50’den fazla ödül aldığını ve bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirtti. Bayram, mücadele ve kararlılık vurgusu yaptı.

Ender Saraç’tan Ürün İçeriğine İlişkin Açıklama

Etkinlikte konuşan Ender Saraç, tanıtımı yapılan ürünün içeriği hakkında bilgi verdi. Saraç, ürünün bağışıklık sistemi, hafıza ve yaşam kalitesine yönelik doğal içerikler barındırdığını ifade etti.

Saraç, sağlıklı yaşam için ürün kullanımının doğru yaşam tarzıyla birlikte değerlendirilmesi gerektiğini belirterek alkol, sigara, fast-food tüketimi ve hareketsizliğin azaltılmasının önemine dikkat çekti. Ürünün günlük bir yemek kaşığı kadar tüketildiğini söyledi.

Berk Oktay’dan Kilo Süreci Açıklaması

Oyuncu Berk Oktay, rol aldığı “Harman Yeri” dizisinde canlandırdığı pehlivan karakteri için kilo aldığını açıkladı. İki ayda 20 kilo aldığını, altı ayda ise verdiğini belirten Oktay, kısa sürede kilo alıp vermenin sağlıklı olmadığını ifade etti.

Oktay, çocuk büyütmenin kendisi için önemli bir deneyim olduğunu belirterek, iş görüşmelerinin sürdüğünü ve bir reklam filmi çektiğini söyledi. Eşi Yıldız Çağrı Atiksoy’un da set çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Keremcem Survivor Deneyimini Anlattı

Şarkıcı Keremcem, sabah rutininde sirkeli su tükettiğini belirtti. Survivor yarışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Keremcem, Dominik Cumhuriyeti’ndeki ada yaşamı hakkında bilgi verdi. Yarışma sürecinde dört kilo verdiğini, döndükten sonra kilosunu geri aldığını söyledi.

Yarışmadaki performansını yeterli bulmadığını ifade eden Keremcem, sakarlığın oyunlardaki performansını etkilediğini belirtti. Yarışmanın kendisi için farklı bir deneyim olduğunu dile getirdi.

Emre Kızılırmak’tan Dönem Dizileri Değerlendirmesi

Emre Kızılırmak, “Kuruluş Orhan” dizisinde Hector karakterini canlandırdığını açıkladı. Dönem projelerinde oyunculardan at binme ve kılıç kullanma gibi becerilerin beklendiğini belirten Kızılırmak, bu alanlarda daha önceden hazırlıklı olmanın önemine değindi.

Prova sırasında attan düştüğünü ve eline 10 dikiş atıldığını söyleyen oyuncu, dönem projelerinin fiziksel hazırlık gerektirdiğini ifade etti. Televizyon sektöründe projelerin tutunma süresinin kısaldığını da sözlerine ekledi.