İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Yonca Evcimik’ten Tartışılan Sözlere Yeni Açıklama! 'Söylediklerimin Arkasındayım'

Yonca Evcimik’ten Tartışılan Sözlere Yeni Açıklama! 'Söylediklerimin Arkasındayım'

Ünlü menajer Özgür Aras, yeni yaşını İstanbul Etiler’de bulunan Oda by Venge’de düzenlenen özel bir davetle kutladı. Sanat ve magazin dünyasından çok sayıda tanınmış ismin katıldığı gece, basın mensuplarının da yoğun ilgisine sahne oldu. Davete katılan isimler arasında yer alan Yonca Evcimik, kutlama öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özgür Aras’ın doğum günü için düzenlenen organizasyon, sanat camiasından birçok ismi bir araya getirdi. Davete katılan konuklar gece boyunca sohbet ederken, kutlama öncesinde bazı isimler basın mensuplarıyla kısa açıklamalarda bulundu. Yonca Evcimik de gazetecilerin sorularını yanıtlayan isimler arasında yer aldı.

Daha Önceki Açıklamaları Yeniden Gündemde

Yonca Evcimik, basın mensuplarının soruları üzerine, bir dönem kamuoyunda geniş yankı uyandıran ve Fatih Ürek’in cenazesiyle ilgili olduğu belirtilen sözlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Evcimik’in geçmişte yaptığı açıklamalar, uzun süre kamuoyunda tartışılmıştı. Bu sözler, aradan zaman geçmesine rağmen yeniden gündeme geldi.

“Söylediklerimin Arkasındayım” Açıklaması

Evcimik, o dönemde yaptığı açıklamalarda kullandığı ifadelerle ilgili geri adım atmadığını belirtti. Ünlü sanatçı, basın mensuplarına yaptığı son açıklamada, daha önce dile getirdiği düşüncelerinin değişmediğini ifade etti. Evcimik, geçmişte yaptığı açıklamalarda, konunun nasıl algılandığından bağımsız olarak kendi düşüncelerini dile getirdiğini belirtmişti.

Önceki Sözlerini Hatırlattı

Yonca Evcimik, daha önce yaptığı açıklamalarda, “Nasıl algılarlarsa algılasınlar. Keşke uyanmasaydı, hâlâ aynı fikirdeyim. Uzun süre oksijensiz kalmıştı, ardından aylarca yattı. Bunun bir mucizeyle düzelmesi gerekirdi. Belki de onun adına daha hayırlı olan buydu” ifadelerini kullandığını hatırlattı. Bu sözlerin ardından kamuoyunda farklı tepkiler oluşmuştu.

Düşüncelerinin Değişmediğini Vurguladı

Aradan geçen zamana rağmen görüşlerinde bir değişiklik olmadığını belirten Evcimik, “Söylediklerimin arkasındayım” ifadesini kullandı. Ünlü sanatçı, bu açıklamasıyla daha önce dile getirdiği sözleri yeniden teyit etmiş oldu. Evcimik’in bu açıklamaları, doğum günü daveti sırasında basın mensuplarının yönelttiği sorular üzerine geldi.

Davet Gecesi Sorunsuz Tamamlandı

Basın açıklamalarının ardından Yonca Evcimik, diğer davetlilerle birlikte doğum günü kutlamasına katıldı. Gece boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, davet samimi bir atmosferde sona erdi. Sanat camiasından isimlerin katıldığı organizasyon, Özgür Aras’ın yakın çevresiyle bir araya geldiği özel bir etkinlik olarak tamamlandı.