İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Genel Gamze Tibet ailesine kavuştu!

Gamze Tibet ailesine kavuştu!

Esenyurt Kıraç'ta işe gitmek için çıktığı gün ortadan kaybolan ve o günden sonra haber alınamayan Gamze Tibet dün bulunmuştu. Gamze Tibet neler yaşadığını anlattı ve nerede olduğunu söyledi.

Türkiye'nin gündemine bir kez daha reşit olmayan genç kızın kaybı girmişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi Gamze Tibet'in bulunması için tüm imkanları seferber etti. Gamze de yayına bağlanarak güvende olduğunu açıklamıştı. Anlı ve ekibi genç kızla konuştu. İkna etti.

Gamze Tibet şunları söyledi; "Bir kız arkadaşım vardı. 20 yaşında olduğunu biliyordu. Bana yardım edecek tek kişi Müge Anlı'ydı. O sebeple bunu yaptım. Oyun oynuyorum diye sıkıştırıyorlardı. Sırf internet oyunu diye. Erkek arkadaşım oluyor ona laf ediyorlar. Kameraya alıyorlardı beni. Bir kere yakaladım daha sonra gizli gizli çekmeye başladılar. Evde sorunlar yaşanıyordu."

Gamze Tibet yapılan görüşmeler sonrasında ailesiyle kalmayı kabul etti. Hem anne hem kız çok mutlu oldu.