Yeni Birlik Gazetesi ​Michelin Yıldızı Bodrum'da

​Michelin Yıldızı Bodrum'da

Duja Hotels, tutkuları ve özgün tarifleriyle Dünya mutfağına yön vermen Michelin yıldızlı şefleri, değerli konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Duja Hotels, tutkuları ve özgün tarifleriyle Dünya mutfağına yön vermen Michelin yıldızlı şefleri, değerli konuklarıyla buluşturmaya devam ediyor.

İlk kez geçtiğimiz yaz Michelin yıldızlı şeflere ev sahipliği yapan Duja Hotels, bu etkinlik ile Ace of Mice 2023’te ‘‘En iyi Halkla İlişkiler Etkinliği’’ ödülüne layık görüldü. Bu yıl da kaldığı yerden devam eden gastronomi şöleninde, tarzlarıyla harikalar yaratan birbirinden özel yıldızlı şefler, Söke Profesyonel ve Savalan Grup katkıları ile benzersiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

İspanyol Şef Diego Guerro Bodrum'da

Diego Guerro'da lezzet tutkunları ile buluştu. Şefin özel menüsünün sunulduğu davet gecesine, Hande Soral, İsmail Demirci, Turgut Tunçalp ve eşi, Özge Özder ve Sinan Güleryüz ile iş ve sanat dünyasından pek çok tanınmış isim katıldı.

Yemek İçin Dünya'nın Diğer Ucuna Gidebilirim

Geceye katılan Hande Soral "Yemek yemek için Dünya'nın öbür ucuna gidebilecek bir çiftiz. Bu gece için çok heyecanlıyız, böyle önemli şeflerin Türkiye'ye gelmesi gerçekten büyük bir şans. Merakla bekliyorum." dedi.

Türk Mutfağı Tüm Kültürlerin Temeli

Ünlü şef Diego, Türk mutfağının tüm mutfak kültürlerinin temeli olduğunu belirterek, gecede hazırlanan menünün hazırlık aşamasında yerel ürünleri de kullandığını ve tarihsel dokusu bulunan baharatları da kullandığını ekledi. Bodrum'da olmaktan çok mutlu olduğunu açıklayan Deigo, pek çok ünlü isim için hizmet verdiğini, ama en çok dünyaca ünlü bir aktris olan eşi Marina Salas için mutfakta olmayı sevdiğini söyledi.

Gastronominin Turizme Katkısı

Dünya mutfağına, tutkuları ve özgünlükleriyle yön vermiş Michelin yıldızlı şeflerini tüm yaz boyunca misafirleri ile buluşturmaya devam eden olan otel grubunun Satış ve Pazarlama Koordinatörü Volkan Gökay, 'Duja Hotels olarak, Bodrum turizminde farklı bir noktaya getirmek için yaptığımız çalışmalarımız sürüyor. Geçen yıl ve bu yıl Türkiye’de ilk defa yapılan bu organizasyonda dünyaca ünlü, kendi mutfaklarında fark yaratmış toplam 8 değerli Michelin yıldızlı şefi ağırladık. Bu büyük organizasyon ile hem Türkiye turizmine, hem de Bodrum'un gastronomi merkezi olarak gelişmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.’ dedi.