Yeni Birlik Gazetesi Papara'nın DC lisanslı yeni Koleksiyon Kartı: The Flash Card

Papara'nın DC lisanslı yeni Koleksiyon Kartı: The Flash Card

Türkiye'nin lider finansal teknoloji şirketi Papara, Koleksiyon Kart ailesini genişletmeye devam ediyor. Papara'nın yeni kart ürünü DC lisanslı The Flash Card, dünyanın her yerinde online harcamalarda kullanılabiliyor.

5,3 milyonu aşkın Papara Card kullanıcısıyla Türkiye ön ödemeli kart pazarının lideri konumunda olan finansal teknoloji şirketi Papara, ön ödemeli Koleksiyon Kart ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Papara kullanıcıları, DC evreninin süper hızlı ve çok güçlü ismi The Flash'dan ilham alan ve sınırlı sayıda üretilen The Flash Card'a hemen sahip olabilirler.

Kırmızı rengiyle dikkat çeken The Flash Card, Papara Card’larla aynı özellikleri taşıyor. Cashback markalarında harcadıkçaanında kazandıran The Flash Card, kış sezonu boyunca her ay ₺920 anında nakit kazandırıyor. Üstelik The Flash Card, tüm dünyada ve internet harcamalarında kullanılabiliyor. Tek seferlik bir kart ücreti dışında; kart aidatı, aylık kart kullanım ücreti gibi ücretleri de bulunmuyor.