İstanbul
Açık
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Paranoya filminin afiş çekiminde eğlenceli anlar yaşandı

Paranoya filminin afiş çekiminde eğlenceli anlar yaşandı

Yılın iddialı filmi Paranoya’nın merakla beklenen afişi yayınlandı. Başrollerinde Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı filmin ünlü fotoğrafçı Cem Talu’nun stüdyosunda gerçekleşen afiş çekimleri sırasında eğlenceli anlar yaşandı.

Sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile yılın iddialı filmi Paranoya’nın merakla beklenen afişi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Ünlü fotoğrafçı Cem Talu’nun stüdyosunda gerçekleşen fotoğraf çekimleri sırasında eğlenceli anlar yaşandı ve birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Onur Buldu ve Bülent Şakrak esprileri ile hem oyuncu arkadaşlarını hem de çekim ekibini kahkahaya boğdu.

22 Kasım’da sinemaseverler ile buluşacak olan Paranoya filminin beğenilen afişinin tasarımını Özgür Atamer yaptı.

Yönetmenliğini Cengiz Özkarabekir’in üstlendiği, Paranoya filmi, bir gazetecinin paranoyası nedeniyle başına açtığı komik ve tuhaf işleri konu alıyor.