İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika Avcılar için milat olacak

Avcılar için milat olacak

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Avcılar'da düzenlenen Malatyalılar gecesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ulusoy, "1 Nisan sizlerin destek ve katkılarıyla Avcılar için yeni ufuklara açılmanın, yeni başlangıçların, yeni hizmetlere kavuşmanın ve marka bir kent olmanın da miladı olacaktır” dedi.

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Ulusoy, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Denizköşkler Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Malatyalılar gecesinde vatandaşlarla buluştu. Düzenlenen programa Dr. Ulusoy’un yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan ve çok sayıda Malatyalı katılım sağladı. 

Belediyecilik depremi yaşandı
Gecede bir konuşma yapan Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, "Çok mukaddes bir yolculuğa çıktık. İnşallah sizlerden bu akşam aldığımız bu enerji ve bu muhteşem sinerjiyle Avcılar’da bu 20 yıllık makus talihe son vereceğiz. Bu kadar güzel bir noktada olan, bu kadar hassas bir noktada olan böyle bir ilçenin parmakla gösterilen inci gibi muhteşem bir yer olması gerekmez mi? Ne hazindir ki tarihi geçmişi çok derin olan bu ilçemiz kaderine terkedildi. 20 yıllık bir belediyecilik depremiyle karşı karşıya bırakıldı. Ama inşallah bu akşam burada görmüş olduğumuz muhteşem tabloyla ve tüm renklerin her şekliyle tüm mozaiklerin hiçbir parçasının ayrılmamasıyla tüm Avcılar’ın hizmete odaklanmasıyla 31 Mart 2019’da Avcılar için bu makus talih son bulacak. Bu kıymet bilmemezlik son bulacak. 1 Nisan, sizlerin destek ve katkılarıyla Avcılar için yeni ufuklara açılmanın, yeni başlangıçların, yeni hizmetlere kavuşmanın ve marka bir kent olmanın da miladı olacaktır. Gözünüz aydın Avcılar” dedi.

Ceketi nereye asacaklar?
Hizmet odaklı belediyeciliğin önemini vurgulayan Başkan Adayı Ulusoy, "Gönülden yaklaşılsaydı, gönülden çalışılsaydı, değer verilseydi Avcılar bu halde olur muydu? Çünkü neye alışmışlar? Ceketimi assam kazanıyorum. Şimdi ceketi nereye asacaklar” diyerek Avcılar’a en güzel hizmeti sağlayacaklarını sözlerine ekledi.