İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Ankara’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti.
Esnaflarla Sohbet
Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün Ankara’da, öğrencilik yıllarımın geçtiği sokaklarda eski hatıraları yad ederken esnafımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla sohbet ettik. 1995 yılında mezun olduğum Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin bulunduğu bu çevrede yıllar sonra yeniden olmak, öğrencilik günlerimi bir kez daha hatırlattı" ifadelerini kullandı.
Muhtarlarla İletişim
Fakülteler Mahallemizde esnafımızın hâlini hatırını sorduk; Muhtarlığımızda da mahallemizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önemden bahseden Çiftçi, muhtarları devletimizle milletimiz arasındaki en güçlü bağlardan biri olarak gördüğünü ifade etti.
Çiftçi, Ankara Üniversitesinde Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın İbrahim Ermenek’le üniversite ve eğitim hayatı üzerine değerlendirmelerde bulundu. Milletimizin arasında olmak, insanımızı yerinde dinlemek hizmet anlayışının temelidir. Tüm hemşehrilerine, esnafına, muhtarına ve kıymetli hocasına teşekkür eden Çiftçi, Allah’tan birliğinin daim, esnafın kazancının bereketli olmasını diledi.

Bakan Çiftçi, Ankara'da esnafları ziyaret etti