Yeni Birlik Gazetesi Politika Darende'de uluslararası başarı: Semih Özdemir, şampiyonluğunu kutladı

Darende'de uluslararası başarı: Semih Özdemir, şampiyonluğunu kutladı

Darende Belediye Başkanı Bozkurt, dünya şampiyonu güreşçi Semih Özdemir’i kabul ederek başarılarını kutladı ve yeni hedefleri için destek verdi.

Darende'nin genç yeteneği Semih Özdemir, 2025 yılında Macaristan’da gerçekleşecek olan Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda 70 kilo kategorisinde kazandığı dünya şampiyonu unvanıyla dikkatleri üzerine çekti. Belediye Başkanı Alican Bozkurt, Özdemir’i belediye binasında ağırlayarak, başarılarının önemini vurguladı.

Başkan Bozkurt’tan destek mesajı:

Başkan Bozkurt, Özdemir’in uluslararası arenada Türkiye’yi ve Darende’yi en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti. Kendisine duyduğu gururu ifade eden Bozkurt, “Semih’in kazandığı şampiyonluk, sadece onun değil, tüm Darende halkının başarısıdır. Biz ona ve diğer sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz,” dedi.

Özdemir’den teşekkür:

Dünya şampiyonu güreşçi Semih Özdemir, kendisine gösterilen ilgi ve destek için Başkan Bozkurt’a teşekkür etti. Özdemir, önümüzdeki ay Umman’da düzenlenecek olan Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda da başarılı olmayı hedefliyor. Bu konuda Başkan Bozkurt, “Kendisine ve tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

DARENDE BELEDİYE BAŞKANI BOZKURT, DÜNYA ŞAMPİYONU SEMİH ÖZDEMİR’İ AĞIRLADI

DARENDE BELEDİYE BAŞKANI BOZKURT, DÜNYA ŞAMPİYONU SEMİH ÖZDEMİR’İ AĞIRLADI