İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika Esenyurt, Beylikdüzü, Küçükçekmece ve Çatalca'da kutlama hazırlığı başladı

Esenyurt, Beylikdüzü, Küçükçekmece ve Çatalca'da kutlama hazırlığı başladı

İstanbul'da el değiştirmeye hazırlanan 3 ilçede kesin olmayan sonuçlara göre önde olan partilerin yanısıra büyük farkla önde giden Beylikdüzü'nde CHP kutlama hazırlığına da başladı.

Esenyurt'ta Azmi Ekinci'nin karşısında olan Kemal Deniz Bozkurt şu ana kadar açılan sandıkalara göre 154.646 bin oyla %51,49'luk oran elde etti.

Beylikdüzü'nde Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul BŞB Başkanı adaylığı sonrası Mehmet Murat Çalık aldığı 75.860 oy ile %55,03 oranı yakaladı.

Küçükçekmece el değiştiren belediyelerden biri olmaya hazırlanıyor. Temel Karadeniz'in önünde Kemal Çebi aldığı 192.695 oyla %50,94 oranı elde etti.

Çatalca'da Mesut Üner CHP'nin egemenliğine son vermek üzere. Üner açılan sandıklarda 24.012 oyla %51,56 oran tutturdu.