Yeni Birlik Gazetesi Politika Gercüş'te güvenlik korucularının dayanışma derneği kuruldu

Gercüş'te güvenlik korucularının dayanışma derneği kuruldu

Gercüş'te güvenlik korucularının birlik ve dayanışmasını sağlamak amacıyla GERKOR-DER resmen kuruldu ve faaliyetlerine başladı.

Batman’ın Gercüş ilçe merkezinde, güvenlik korucularının birlik, beraberlik ve dayanışmasını pekiştirmek amacıyla kurulan Gercüş Güvenlik Korucuları Birliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GERKOR-DER), resmi kuruluş sürecini tamamlayarak faaliyetlerine başladı.

Batman Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen incelemelerin ardından derneğin kuruluş evrakları onaylandı. GERKOR-DER, 72-007-157 kütük numarası ile resmen kaydedildi. Derneğin resmi kuruluş belgesi 27 Ağustos 2026’da tebliğ edilerek, başkanlığını Yaşar Keskin üstlendi.

Başkan Keskin'den birlik mesajı:

Kuruluş sürecinin ardından bir açıklama yapan GERKOR-DER Başkanı Yaşar Keskin, "Büyük bir gayret ve kararlılıkla sürdürdüğümüz kuruluş sürecimizi alnımızın akıyla tamamlamış bulunuyoruz. Bugün, GERKOR-DER çatısı altında birleşerek geleceğe çok daha güçlü ve emin adımlarla yürümenin haklı gururunu yaşıyoruz. GERKOR-DER, yalnızca bir dernek değil, gece gündüz demeden, zorlu şartlar altında vatanı ve milleti için görev yapan güvenlik korucularımızın ortak sesi, güvenli limanı ve sarsılmaz kalesidir" dedi.

GERCÜŞ’TE GERKOR-DER RESMİ OLARAK KURULDU: DERNEK BAŞKANLIĞINA YAŞAR KESKİN GETİRİLDİ

GERCÜŞ’TE GERKOR-DER RESMİ OLARAK KURULDU: DERNEK BAŞKANLIĞINA YAŞAR KESKİN GETİRİLDİ