İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika Handan Toprak yuvasına döndü

Handan Toprak yuvasına döndü

CHP’den istifa ederek DSP’ye katılan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, DSP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. DSP İl Başkanı Çiğdem Mercan, Handan Toprak’ı “Yuvanıza hoş geldiniz” sözleriyle karşıladı

CHP'ye methiyeler dizdikten sadece iki gün sonra istifa ederek DSP'ye katılan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, yeni partisinin İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Toprak, ilçe binasına girerken, ‘Halkçı Handan’ sloganıyla karşılandı. Toprak ile birlikte açıklama yapan DSP İl Başkanı Çiğdem Mercan ise “Yuvanıza hoş geldiniz” diyerek, “Kadın hareketini buradan tekrar başlatıyoruz. Sayın Handan Toprak yuvasına gelmiştir” açıklamasını yaptı.

ARTIK KARARI HALKIMIZ VERECEK
“Doğru adreste ve doğru yerdeyiz” diyen Handan Toprak ise “Ben Avcılar'ın kızıyım. Marmara Bölgesi'nde tek kadın belediye başkanı olmanın onurunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı. Bundan sonra kiminle devam edileceğine halkın karar vereceğini belirten Toprak, “Görevime devam etmek ve etmemekle ilgili kararı Avcılar halkına soruyorum. Partiler, kimi aday göstereceğine karar vermiştir. Halkımız da bu görevi kimin sürdürmesi gerektiğine karar verecektir” dedi.