Yeni Birlik Gazetesi Politika Hatipoğlu'ndan NATO zirvesine dair kritik değerlendirme: Türkiye dünya diplomasisinin merkezi oldu

Hatipoğlu'ndan NATO zirvesine dair kritik değerlendirme: Türkiye dünya diplomasisinin merkezi oldu

AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu, NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin diplomatik rolünü vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Ankara’da düzenlenen NATO Zirvesi’ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin dünya diplomasisinin ve krizlerin çözümünün merkezi haline geldiğini vurguladı.

Hatipoğlu, başkentte gerçekleştirilen NATO Zirvesi’nin uluslararası arenada Türkiye’nin güçlü duruşunu bir kez daha gösterdiğini ifade etti. Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Dün ‘yapamaz’ dediler. Bugün tüm dünya Türkiye’nin ev sahipliğini konuşuyor. Dün ‘israf’ dediler. Bugün aynı Külliye, dünya diplomasisinin merkezi haline geldi."

Türkiye’nin küresel düzeydeki rolünü artırdığını belirten Hatipoğlu, bu sürecin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güçlü liderliği ile mümkün olduğunu söyledi. Hatipoğlu, "Türkiye; krizlerin çözümünde sözü dinlenen, masanın kurulduğu ve kararların şekillendiği bir ülke konumuna yükseldi. Bu tablo; güçlü liderliğin, güçlü devlet anlayışının ve büyük Türkiye vizyonunun en somut göstergesidir."

Bazı eleştirilerin olduğunu belirten Hatipoğlu, Türkiye’yi dünyanın merkez ülkelerinden biri haline getirmek için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ NEBİ HATİPOĞLU, ANKARA’DA DÜZENLENEN NATO ZİRVESİ’NE İLİŞKİN...

AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ NEBİ HATİPOĞLU, ANKARA’DA DÜZENLENEN NATO ZİRVESİ’NE İLİŞKİN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, TÜRKİYE’NİN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN LİDERLİĞİNDE DÜNYA DİPLOMASİSİNİN VE KRİZLERİN ÇÖZÜMÜNÜN MERKEZİ HALİNE GELDİĞİNİ VURGULADI.