İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika İYİ Parti umut oldu

İYİ Parti umut oldu

“Seçim bölgemde sıkmadığım el bırakmayacağım” sloganıyla sahalara inen İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Özdemir Polat, Avcılar Tahtakale Mahallesindeki seçim ofisini ziyaret etti. Ziyaret sonrası seçim ofisi ve partinin mahalle sorumlularının da katıldığı heyet daha sonra esnaf ziyaretine başladı.

İYİ Parti Avcılar ilçe Başkanı Serkan Yalım ve 3. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Kürşat Özer’in de katıldığı halkla buluşma gezisine yöre halkının yoğun ilgisi vardı. Parti programı çerçevesinde sürdürülen seçim çalışmasına Avcılar’ın gelişmemiş mahallelerinden biri olan Tahtakale’de sürdüren Polat ve Özer’e çevre esnafı “Tek umudumuz Akşener. Ülkemizi bu zor günlerden yine İYİ Parti, Akşener ve sizler kurtaracaksınız” diyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

'Bu umuda destek verin'
Ziyaret esnasında vatandaşların özellikle ekonomik sıkıntılara yönelik sorunlarını dinleyen ve cevaplayan Polat, “Ekonominin kötüye gittiğini en iyi bilen ve yaşayan sizlere ekonomi şöyledir-böyledir demeye gerek yok sanırım. Bunun da tek sorumlusu ülkenin yönetimidir. İşte bu yanlış ve kötü gidiş İYİ partiyi doğurmuştur. Ve şunu samimiyetle söylüyorum ki, Türkiye’nin huzuru, barışı, kardeşliği ve ekonomik refahı için Meral Akşener’in liderliğinde kurulan İYİ parti artık umut olmuştur. Sizlerde bu umuda destek verin” dedi 

'İstikrar olmazsa yatırım olmaz'
Tekstil dünyasında bilinen bir firmanın sahibi olan Özdemir Polat’a en çok soru ve en yoğun ilgi yine kendi meslek gruplarından oldu. Doların hızlı yükselişi nedeniyle bırakın yarınları bugünü dahi göremediklerini söyleyen tekstilciler konuşmalarında “Artık çaresiziz ve çıkmazdayız” diyerek sitem ettiler. Esnafın içinde bulunduğu çaresizliği ve anlatılanları çok iyi anladığını söyleyen Polat, “Mesleki olarak aynı işle uğraşmaktayız. Fakat benim sahip olduğum firma daha büyük ve sorumluluğu daha fazla olan bir firma. Ama sonuç ve sıkıntı hepimizi çok yakından ilgilendiriyor. Şunu hepimizin çok iyi bilmesi gerekiyor ki, huzurun ve adaletin olmadığı yere yatırımda gelmez, huzurda. Ülke olarak şu an içinde bulunduğumuz ekonomik darboğazın tek nedeni ülkemizdeki hukuksuzluk ve huzursuzluktur. İnşallah halk 24 Haziran seçimlerinde iyiye ve doğruya oy verecek ve 25 Haziran sabahı İYİ Partiyle ülkemize huzur ve adalet gelecektir” dedi.

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat