İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika Kılıçdaroğlu'ndan sandık görevlilerine çağrı: Asla vazgeçmeyin

Kılıçdaroğlu'ndan sandık görevlilerine çağrı: Asla vazgeçmeyin

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sandıklarında görev alacak kişilere seslendi.

MUHABİR: Berrin Ozan Yeşiltepe

EMİNE KAŞIKCI- Seçime saatler kala CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından sandıkta görevli olan gönüllülere ve kamu adına görev alacak kişilere seslendi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Sandıklarda olacak kahramanlara..." notunu düştü.

Twitter’dan video paylaşan Kılıçdaroğlu, son birkaç gündür yapılan tehditlerin polise yapılan baskıların ‘cep telefonuyla kimliğe ulaşıyorum' şovlarının tek amacının sandıklardan uzak tutmak olduğunu söyledi.

Gönüllü olmak isteyenlerden dolayı telefonlarının kilitlendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu "Kimseyi korkutamadılar. Çünkü o sandıklara müşahit gelecek gönüllüler, erdem savaşçıları, vicdan emekçileri." dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:

Sandıklarda yer alacak demokrasi emekçilerine buradan çok teşekkür ediyorum. Hikayenizi dünya konuşacak. Yıllarca anlatılacaksınız. Size ne yapmanız gerektiğini anlatmayacağım. İstanbul ve Ankara seçimlerinden hepiniz antrenmanlısınız. Asla vazgeçmeyeceksiniz, yerinizi terk etmeyeceksiniz.

“HÜKÜMETLER GEÇİCİ, DEVLET BAKİDİR”

Son sözüm de o sandıklarda kamu adına görev yapacak kişilere. Hükümetler geçicidir sakın unutmayın. Devlet bakidir, aslı olan budur. Bunu aklınızın bir kenarında tutun. Partici değil, devletten, adaletten, hukuktan yana olun. Haydi bakalım, çoğu gitti, azı kaldı.