Yeni Birlik Gazetesi Politika Oktay, Prag'da bir Türk çiftin nikahına şahitlik etti

Oktay, Prag'da bir Türk çiftin nikahına şahitlik etti

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Prag'da Türk çiftin nikahında şahidi olarak onların mutluluğuna ortak oldu.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Çekya'nın başkenti Prag'da gerçekleştirdiği resmi temaslar sırasında, bir Türk çiftin nikah merasimine şahitlik ederek onların özel anına katıldı.

Türk çiftin daveti

Prag’daki resmi ziyaretleri sırasında bir Türk çiftinin isteğini geri çevirmeyen Oktay, Türkiye’nin Prag Büyükelçiliği’nde düzenlenen nikah törenine katıldı.

Oktay'ın duygu dolu mesajı

Oktay, yaptığı açıklamada, "Yurt dışında temsil ettiğimiz vatandaşlarla buluşmak ve onların mutluluklarına ortak olmak her zaman önemli. Bu sefer de, TBMM Dışişleri Komisyonu görüşmeleri için bulunduğumuz Prag’da, nişanlı bir çift bizlere yaklaşarak Büyükelçiliğimizde gerçekleşecek törene davet ettiler. AFAD personeli olduklarını öğrenince, geçmişteki anılarımızla duygu dolu anlar yaşadık. Çiftimizin mutluluğuna şahitlik etmek bizim için büyük bir sevinç kaynağı oldu" dedi. Oktay, Başak ve Ramazan çifti için sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI FUAT OKTAY, TEMASLARDA BULUNDUĞU ÇEKYA'NIN BAŞKENTİ PRAG'TA TÜRK...

TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI FUAT OKTAY, TEMASLARDA BULUNDUĞU ÇEKYA'NIN BAŞKENTİ PRAG'TA TÜRK ÇİFTİN DAVETİ ÜZERİNE NİKAH ŞAHİDİ OLDU.