İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika Saadet Partisi'nden İstanbul açıklaması

Saadet Partisi'nden İstanbul açıklaması

31 Mart seçimlerinde partisi Saadet Partisi'den İBB Başkan adayı olarak gösterilen ve 103 bin 300 oy alan Necdet Gökçınar Twitter'dan dikkat çeken bir açıklama yayınladı.

YSK'nın verdiği yenileme kararı sonrası AK Parti ve CHP dışındaki partiler de açıklamalarını yaparak kararlarını bildiriyor. Halk 23 Haziran'da kesin olarak yeni belediye başkanını seçecek. Açıklama yapan son parti ise Saadet partisi oldu. 31 Mart'ta aday olan ve 103 bin 300 oyla seçimi tamamlayan Necdet Gökçınar'dan açıklama geldi.

SP’li Necdet Gökçınar, seçimlere aynı adayla katılma kararı alındığını belirtti. Gökçınar, Twitter’da “YSK’nın İBB Başkanlık Seçimi’ni hukuksuz iptal etmesi üzerine 23 Haziran’da yapılması kararlaştırılan seçimlere Saadet Partisi olarak aynı adayla katılmak yönünde görüş oluşmuştur. Sayın Genel Başkanımız nihai kararı kamuoyuna açıklayacaktır” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

necdet gökçınar