İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika Sürpriz ilçeler alabiliriz

Sürpriz ilçeler alabiliriz

İBB adayı Ekrem İmamoğlu, “AK Parti’den ilçeler alacağız ama çok ilçe alacağız. Sürpriz ilçeler var; ben bir ilçeyi açıklayıp motivasyonun bozulmasını istemem” dedi.

Katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulunan CHP'nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, “Polemik üzerine kurulu bir kavram benim kampanyamda olamayacak” dedi. “Biz yeşil bir İstanbul istiyoruz” diyen İmamoğlu, “En önemlisi adil bir kent olmalı. Sadece bizim yönettiğimiz ilçeler değil İstanbul’un tüm  bölgeleri kaymak tabaka olsun”diye konuştu.

Şaşırtıcı bir oy çıkabilir
İstanbul'un ulaşım sorununu çözceklerinin sözünü veren İmamoğlu, “İstanbul yeni bir lider arıyor” tespitinde bulundu. İstanbul'da çok sürpriz ilçelerin CHP'ye geçeceğini savunan İmamoğlu, “Çok yüksek bir oy oranına ulaşacağız. Her gittiğim yerde bunu insanların gözünden anlıyorum” dedi. Oy hedefini de açıklayan İmamoğlu, “Yüzde 51. Çok şaşırtacak oy oranı çakabilir” ifadelerini kullandı.