TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Büyük Taarruz’un 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla geldiği Afyonkarahisar’da Valilik makamını ziyaret etti. Bu önemli gün vesilesiyle gerçekleştirilen ziyarette Vali Dr. Naci Aktaş tarafından sıcak bir karşılama ile karşılandı.
Karşılama ve Çiçek Takdimi:
Ziyareti esnasında Kurtulmuş’a valilik önünde polis mangası eşlik etti. Çocuklar tarafından sunulan çiçeklerle karşılanan Başkan Kurtulmuş, daha sonra valilik makamına geçti.
Şeref Defterinin İmzalanması:
Valilik makamında gerçekleştirdiği görüşmenin ardından şeref defterini imzalayan Kurtulmuş, ardından basına kapalı olarak devam eden bir program gerçekleştirdi. Bu ziyaret, hem ulusal günün anısına hem de yerel yönetimle işbirliğinin önemine işaret etti.

TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ, BÜYÜK TAARRUZ'UN 104'ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ ÇERÇEVESİNDE GELDİĞİ AFYONKARAHİSAR'DA VALİ DR. NACİ AKTAŞ İLE BİR ARAYA GELDİ