Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tekirdağ’da valiliği ziyaret ederek, koordinasyon toplantısına katıldı. Bakan Uraloğlu, çeşitli programlara katılmak üzere Tekirdağ’a gelerek, ilk olarak Tekirdağ Valiliğini ziyaret etti. Burada Vali Recep Soytürk tarafından karşılanan Uraloğlu, il koordinasyon toplantısına katılarak, kentte yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Valilik programının ardından, Rüstem Paşa Camii’nde cuma namazı kılan Bakan Uraloğlu, daha sonra çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafla sohbet eden Uraloğlu, talep ve önerilerini dinleyerek, toplumsal sorunlara yönelik hassasiyetini sürdürdü.
Bakan Uraloğlu’na programları boyunca Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ile Tekirdağ milletvekilleri eşlik etti.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU, ÇEŞİTLİ ZİYARET VE TEMASLARDA BULUNMAK ÜZERE GELDİĞİ TEKİRDAĞ'DA VALİLİĞİ ZİYARET EDEREK KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI, CUMA NAMAZININ ARDINDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ.
