Yeni Birlik Gazetesi Politika Üsküdar'da yeni dönem başlıyor: Dündar Ziya Gültekin göreve başladı

Üsküdar'da yeni dönem başlıyor: Dündar Ziya Gültekin göreve başladı

Dündar Ziya Gültekin, Üsküdar Belediye Başkanvekili olarak görevine başladı. Karşılama töreninde birlik vurgusu yaptı ve projelerini açıkladı.

Üsküdar Belediye Başkanvekili Dündar Ziya Gültekin, yerel yönetim görevine resmen adım attı. Bugün, Üsküdar Belediyesi Başkanlık Binası’na gelen Gültekin, coşkulu bir karşılama ile karşılandı. Partililer, belediye çalışanları ve Üsküdar halkı, Gültekin’i alkışlarla uğurladı ve kendisiyle tek tek selamlaştı.

Birlik ve beraberlik mesajı

Gültekin, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. "Birbirine inanan iki insanın çok büyük şeyler başarabileceğini" belirten Gültekin, destek veren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. "Bu süreçte nasıl bir ve beraber olunur, bunu herkese gösterdik" diyen Gültekin, partisi adına aldığı görev için büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade etti.

Öncelikler ve hedefler

Ayrıca, Gültekin, geçiş sürecinin ardından hizmet vermeye hazır olduklarını ifade ederek, "6,5 senedir Üsküdar’da görevdeyim ve sorunları iyi biliyorum. Üsküdar halkıyla birlikte daha iyi bir gelecek inşa edeceğiz" şeklinde konuştu. "Navigasyonla belediyeye gelen memurlar istemiyoruz" diyerek, yerel yönetim anlayışını sokaktan sürdürmek istediklerini ve halka en yakın hizmeti vereceklerini söyledi.

Gültekin, önümüzdeki 2,5 yıl içerisinde Üsküdar'ın tüm sorunlarını çözecek bir ekip oluşturarak, tüm mesai arkadaşlarına başarılar diledi. Ayrıca, merhum Mehmet Çakır’ın anısını yaşatacak ve onun aziz hatırasına yakışır bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

GÜLTEKİN, BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE PARTİLİLER TARAFINDAN ALKIŞLARLA KARŞILANDI.

GÜLTEKİN, BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE PARTİLİLER TARAFINDAN ALKIŞLARLA KARŞILANDI.