İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi RIDVAN DİLMEN: TRT'DEN KURUŞ ALMADIM

RIDVAN DİLMEN: TRT'DEN KURUŞ ALMADIM

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yıllık 8,5 milyon TL maaş aldığına dair çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu.

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yıllık 8,5 milyon TL maaş aldığına dair çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu.

Yeni sezonda TRT ile anlaşan ve %100 Futbol programında Süper Lig maçlarını yorumlayan Rıdvan Dilmen, maaşı ile ilgili çıkan haberlerden sonra açıklama yaptı.

"BUGÜNE KADAR TRT'DEN KURUŞ ALMADIM"

Maaşıyla ilgili tartışmalara tepki gösteren Rıdvan Dilmen, "Garip garip bir şeyler yazılıyor. Kimisi TL'ye çevirmiş kimisi günlüğe çevirmiş. Bazı siyasiler de konuşmaya başlamış. 25 yıldır yorumculuk yapıyorum. 16 yılı NTV'de geçti. Çok şükür güzel de paralar kazandım. Yorumculuğu bıraktıktan sonra ciddi bir teveccüh gördüm. Ama devletimin kurumunda vergi ödediğimiz yerde para konuşmadım. Bugüne kadar TRT'den kuruş almadım, almayı da düşünmedim. Tıpkı 2017'de olduğu gibi. Bana teklif ettiler ancak ben kabul etmedim. Sözleşme dahi yapmadım TRT ile. İstemeyen, beğenmeyen olabilir. Çok sayıda insanlara yorumlarım ulaştığı için mutluyum. Sağ olsunlar açıklama yaptılar ama nokta koyayım bu konuya." dedi.

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, TRT ile anlaşan Rıdvan Dilmen'in yıllık 8,5 milyon TL, aylık ise 710 bin TL'ye anlaştığını iddia etmişti.