İş insanı Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Slovenya temsilcisi Maribor’un Celje ile oynadığı karşılaşmada UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’i konuk etti. İkili, mücadeleyi birlikte takip ederken maçın ardından yemekte bir araya geldi.
Slovenya Ligi’nde oynanan karşılaşmada iki takım da gol bulamadı ve mücadele 0-0 sona erdi. Maçın ardından Acun Ilıcalı, UEFA Başkanı Ceferin’e Maribor forması hediye etti.
Acun Ilıcalı’dan Ceferin’e Maribor Forması
Maribor-Celje karşılaşmasını birlikte izleyen Acun Ilıcalı ile Aleksander Ceferin, maçın ardından da bir araya geldi. Ilıcalı’nın konuğu olan UEFA Başkanı’na Maribor forması armağan etmesi, buluşmanın öne çıkan anlarından biri oldu.
Maribor’un sahibi olan Ilıcalı, Slovenya futbolundaki yatırımlarıyla da gündeme geliyor. Ceferin’in karşılaşmayı tribünden takip etmesi, maçın dikkat çeken gelişmeleri arasında yer aldı.
Maribor, Slovenya Ligi’nde Zirve Yarışını Sürdürüyor
Slovenya PrvaLiga’da mücadele eden Maribor, 24 puanla liderliğini sürdürüyor. Şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden ekip, ligdeki konumunu korumak için mücadelesini sürdürüyor.
Celje karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrılan Maribor, hanesine bir puan yazdırdı. Takımın ligdeki performansı ve şampiyonluk yarışındaki durumu, önümüzdeki haftalarda oynanacak karşılaşmalarla şekillenmeye devam edecek.

UEFA BAŞKANI ALEKSANDER CEFERİN, MARİBOR-CELJE KARŞILAŞMASINDA ACUN ILICALI’NIN MİSAFİRİ OLDU.