Trendyol Süper Lig'de ipi göğüsleyen Galatasaray'ın zaferi, Adıyaman'da adeta bir karnaval havasında kutlandı. Kutlamalara katılan bir Fenerbahçeli taraftarın sarı-kırmızılılarla birlikte şampiyonluk sevincini paylaşması ise geceye damgasını vurdu.
Adıyaman'da şampiyonluk coşkusu
Galatasaray'ın Antalyaspor karşısında aldığı 4-2'lik galibiyetle şampiyonluğunu ilan etmesi, Adıyamanlı taraftarları sokağa döktü. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte evlerinden çıkan binlerce sarı-kırmızılı taraftar, ellerinde bayraklarla şehrin ana arterlerine akın etti. Araçlarıyla uzun konvoylar oluşturan taraftarlar, korna sesleri ve marşlar eşliğinde şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Sümer Meydanı'nda dostluk görüntüleri
Kentin en hareketli noktalarından biri olan Sümer Meydanı, kutlamaların merkezi haline geldi. Taraftarlar meşaleler yakarak geceyi aydınlatırken, ortaya çıkan görüntüler renkli anlara sahne oldu. Kalabalığın arasında yer alan bir Fenerbahçe taraftarının, Galatasaraylılarla birlikte şampiyonluğu kutlaması ise centilmenlik örneği olarak dikkat çekti.
Güvenlik önlemleri üst seviyede
Coşkulu kalabalığın cadde ve meydanları doldurduğu kutlamalar sırasında, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına emniyet güçleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Kent genelinde huzur içinde geçen şampiyonluk kutlamaları, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.