Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Altay’da kritik randevu: Ahmet Nur Çebi İzmir yolcusu

Altay’da kritik randevu: Ahmet Nur Çebi İzmir yolcusu

Lig'de zor günler geçiren İzmir temsilcisinde gözler 6 Haziran tarihine çevrildi; eski Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün geleceğini masaya yatırmak üzere İzmir'e geliyor.

TFF 3. Lig'de zor günler geçiren İzmir temsilcisinde gözler 6 Haziran tarihine çevrildi; eski Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün geleceğini masaya yatırmak üzere İzmir'e geliyor.

Köklü bir geçmişe sahip olan ancak son dönemde ciddi bir mali darboğazla karşı karşıya kalan Altay'da hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açıklanan 1 Milyar TL'lik borç yükü, siyah-beyazlı camiada endişeleri artırırken, kulüp yönetimi çıkış yolu arayışlarını hızlandırdı.

Şirketleşme yolunda somut adım bekleniyor

Mayıs ayının sonunda gerçekleşen kongrede yönetime şirketleşme konusunda tam yetki verilmişti. Ancak aradan geçen sürede beklenen yatırımcı desteğinin bulunamaması, kulübü belirsizlik sarmalına soktu. Bu kritik süreçte, daha önce de ismi kulüple anılan eski Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yeniden devreye girmesi camiada heyecan yarattı.

Zirve 6 Haziran'da gerçekleşecek

Edinilen bilgilere göre, Ahmet Nur Çebi ve Altay Başkanı Sinan Kanlı, 6 Haziran'da İzmir'de bir araya gelerek kulübün mevcut durumunu ve olası yatırım planlarını detaylıca konuşacak. Taraflar arasında geçmişte de bazı temasların kurulduğu bilinse de, bu görüşmenin somut bir iş birliğine dönüşüp dönüşmeyeceği merak konusu. Siyah-beyazlı taraftarlar, bu görüşmeden çıkacak kararın kulübün kaderini belirleyeceğini düşünüyor.