Trendyol Süper Lig’in başlangıcında Amed Sportif Faaliyetler, Diyarbakır’daki evinde Erzurumspor FK ile karşılaştı. Maç sonunda ev sahibi ekip, rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.
Maçın öne çıkan anları:
Maçta ilk gol 53. dakikada geldi. Lumbardh Dellova’nın uzun pasında topu kontrol eden Dia Saba, rakibini geçerek kaleci Matija Orbanic ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlarla buluşturdu. Amed, ilk golün ardından 1-0 öne geçti.
62. dakikada tekrar sahneye çıkan Dia Saba, Yira Sor’un pasında topu tekrar filelerle buluşturdu. Böylece Amed’in skordaki üstünlüğü 2-0’a yükseldi.
Maçın 71. dakikasında ise Samuel Ballet’nin yerden ortasında Gökhan Gül, ceza sahasında gelişine vurdu ve skoru 3-0 yaptı.
Maç sonrası değerlendirmeler:
Amed Sportif Faaliyetler, maç boyunca sergilediği üstün performansla taraftarlarından tam not aldı. Teknik direktör Besnik Hasi yönetimindeki ekip, sezonun ilk haftasındaki bu galibiyetle iyi bir başlangıç yaptı. Erzurumspor FK ise sezon başlangıcında bekleneni veremedi ve zor günler geçirebilir.
Stat: Diyarbakır
Hakemler: Halil Umut Meler, Süleyman Özay, Mustafa Savranlar
Sarı kart: Rayan Raveloson (Amed Sportif Faaliyetler)

TRENDYOL SÜPER LİG’İN İLK HAFTASINDA AMED SPORTİF FAALİYETLER, EVİNDE KARŞILAŞTIĞI ERZURUMSPOR FK'YI 3-0 MAĞLUP ETTİ.