Trendyol Süper Lig'de 3. sırada yer alan Amed Sportif Faaliyetler, milli takımlarına 6 oyuncusunu gönderiyor. Takımda forma giyen Lumbardh Dellova ve Ermal Krasniqi (Kosova), Alban Lafont (Fildişi Sahili), Rayan Raveloson (Madagaskar), Rayan Lutin (Komorlar) ve Amadou Cisse (Gine) milli takımları tarafından davet aldı.
Başarılı bir sezon sonrası milli davetler:
Kulüp, milli takımlara katılan oyuncularına yönelik yaptığı açıklamada, oyunculara başarı dileklerinde bulundu. Amed Sportif Faaliyetler'in oyuncularının bu başarıları, takımın genel performansını da olumlu yönde etkiliyor.
Futbolcuların milli takıma katkıları:
Amed'in milli takıma giden futbolcuları, kendi ülkelerinin uluslararası arenada temsil edilmesine katkıda bulunacaklar. Bu durum, hem oyuncuların kariyerleri hem de kulübün uluslararası kimliği açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

TRENDYOL SÜPER LİG'DE 3. SIRADA BULUNAN AMED SPORTİF FAALİYETLER'DE 6 FUTBOLCU, MİLLİ TAKIMLARINA DAVET ALDI.