Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Amedspor'da Nahit Eren dönemi: Hedef Avrupa'nın zirvesi

Amedspor'da Nahit Eren dönemi: Hedef Avrupa'nın zirvesi

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen olağan seçimli genel kurulda, Amedspor camiası bir kez daha Nahit Eren isminde birleşti. Tek listeyle gidilen seçimde üyelerin güvenini tazeleyen Eren, yeni dönemde kurumsallaşma ve sportif başarı odaklı bir yol haritası izleyeceklerini vurguladı.

Süper Lig'in yeni temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler'de gerçekleştirilen genel kurulda güven tazeleyen Başkan Nahit Eren, kulübün vizyonunu Avrupa kupaları olarak belirlediklerini açıkladı.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen olağan seçimli genel kurulda, Amedspor camiası bir kez daha Nahit Eren isminde birleşti. Tek listeyle gidilen seçimde üyelerin güvenini tazeleyen Eren, yeni dönemde kurumsallaşma ve sportif başarı odaklı bir yol haritası izleyeceklerini vurguladı.

Ligin en genç kadrosuna sahip olduklarını hatırlatan Başkan Eren, sadece ligde tutunmayı değil, zirve yarışında kalıcı olmayı hedeflediklerini belirtti. Eren, "Önümüze büyük hedefler koymazsak başarıyı yakalayamayız. Amedspor, Süper Lig’de sadece düşmemeye oynayan bir takım değil, Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen bir kulüp olacak" ifadelerini kullandı.

Altyapı ve tesisleşme hamleleri

Kulübün kurumsallaşma sürecine büyük önem verdiklerini dile getiren Nahit Eren, stadyumdaki loca çalışmalarının hızla sürdüğünü ve futbolcuların kamp yaptığı tesislerin modernizasyon sürecine alındığını belirtti. Kongre takviminin stratejik bir planlama doğrultusunda belirlendiğini ifade eden Eren, kulübün idari yapısını güçlendirmek için önemli adımlar attıklarını kaydetti.

Transferde komisyon dönemi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında vakit kaybetmediklerini belirten Başkan Eren, teknik heyet ve oyuncu havuzu oluşturmak için özel komisyonlar kurduklarını açıkladı. Transfer çalışmalarında büyük aşama kaydettiklerini söyleyen Eren, "5 Temmuz itibarıyla kamp çalışmalarımıza başlayacağız. Gönlümüz, bu tarihe kadar transferlerimizin büyük bir kısmını tamamlamış olmayı arzu ediyor" dedi.

Yönetim kurulu listesi

Nahit Eren başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Seher Akçınar Bayar, Talip Sümbül, Şengül Saruhanoğlu, Mithat Çiftçi, Bengi Berfin Odabaşı Tunca, Nedim Şimşek, Özlem Külahçı Tanaman, Melih Nazlıcan, Narine Narinova, Taha Ülgen, Songül Bayram Alak, Nimet Taş, Mülkiye Yekza İnanır, Önder Çiçek, Emel İzgi Demir, Ahmet Ülmez, Mehmet Reşit Akıl, Ömer Faruk Yıldırım, Kamuran Azizoğlu, Serhat Demir, Mahmut Arslan, Eser Sönmez, Nevzat Günay, Hadi Yakişan, Mustafa Altın, Bişar Duran, Nurettin Yıldız, Amed Uluğ ve Aziz Aslan görev aldı.