Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Avustralya sınavı öncesi nefesler tutuldu: Milliler Arizona’ya veda ediyor

Avustralya sınavı öncesi nefesler tutuldu: Milliler Arizona’ya veda ediyor

Arizona’da gerçekleştirilen son antrenmanla hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan ay-yıldızlı ekip, teknik direktör Vincenzo Montella’nın gözetiminde yoğun bir tempoyla çalıştı.

2026 Dünya Kupası yolculuğuna Kanada’da başlayacak olan A Milli Takım, kritik Avustralya randevusu öncesi ABD kampını noktalayarak rotasını Vancouver’a çevirdi.

Arizona’da gerçekleştirilen son antrenmanla hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan ay-yıldızlı ekip, teknik direktör Vincenzo Montella’nın gözetiminde yoğun bir tempoyla çalıştı. Fitness salonundaki ısınma hareketlerinin ardından sahaya inen futbolcular, sürat ve taktik ağırlıklı bir program uyguladı.

Kenan Yıldız’ın bireysel çalışmalarına devam ettiği antrenman, çift kale maç ile sona erdi. Çalışmaları TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da yakından takip ederek teknik heyet ve oyunculara destek verdi.

Vancouver yolculuğu başlıyor

Arizona’daki kamp sürecini geride bırakan milliler, yarın sabah saatlerinde Kanada’ya hareket edecek. Vancouver’a varışın ardından vakit kaybetmeden hazırlıklarına devam edecek olan A Milli Takım, Killarney Park’ta gerçekleştireceği akşam idmanıyla Avustralya maçı öncesindeki son taktik provalarını yapacak. 14 Haziran’da oynanacak zorlu mücadele, D Grubu’ndaki dengeleri belirlemek adına büyük önem taşıyor.