Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Aydınspor, sahipsiz kalmamak için kulüp başkanı arıyor

Aydınspor, sahipsiz kalmamak için kulüp başkanı arıyor

Aydınspor, uzun süredir boş olan kulüp başkanlığı için sosyal medya üzerinden iş ilanı vererek destek arıyor.

Süper Lig döneminde Ege'yi gururla temsil eden Aydınspor Kulübü, şimdi uzun süredir belirlenemeyen kulüp başkanı için sosyal medya aracılığıyla iş ilanı açtı. Üzüntü içinde düşen amatör ligde mücadele eden kulüp, geçmişteki başarılarını yeniden kazanmayı umuyor.

Şehrin geleceği için harekete geçildi:

Aydın'ın spor alanındaki gelişimini desteklemek ve kulübe olan bağı güçlendirmek amacıyla yıllardır kulüp için mücadele eden taraftarlar, 2009 yılından bu yana yaşanan olumsuzluklara karşı adım atmaya karar verdi. Bu doğrultuda, bir iş arama sitesinde "Aydınspor Kulüp Başkanı Arıyor" başlıklı ilan ile, kulübün geleceğine sahip çıkabilecek bir lider adayı bulmayı hedefliyorlar.

Kulüp başkanlığı çağrısı:

Yayımlanan iş ilanında, "Bu bir iş ilanı değil, bir makam ilanı hiç değil. Bu, bir şehrin hafızasına, armasına ve tribünlerine sahip çıkma çağrısıdır" ifadelerine yer verildi. İlan, kulüp başkanlığının yalnızca bir görev olmadığını, aynı zamanda Aydınspor'u ayağa kaldıracak güçlü bir iradenin arandığını vurguluyor. Taraftarlar, yıllardır tribünlerde yaşayan bu armaya mücadele edilme ihtiyacı olduğunu belirtti.

İlanın sonunda, "Bir şehrin arkasında durabileceği, tribünlerin yeniden dolabileceği ve çocukların formasını gururla giyebileceği Aydınspor'u inşa etme fırsatı sunuyoruz" denildi. Kulübün eski günlerine dönüşü için yeni bir başkan adayı arayışına gireceği bu süreç, Aydınspor taraftarları için oldukça önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

SÜPER LİG'DE BİR DÖNEM EGE'Yİ BAŞARIYLA TEMSİL EDEN VE FENERBAHÇE'Yİ SAHASINDA 6-1 YENEN TEK TÜRK...

SÜPER LİG'DE BİR DÖNEM EGE'Yİ BAŞARIYLA TEMSİL EDEN VE FENERBAHÇE'Yİ SAHASINDA 6-1 YENEN TEK TÜRK TAKIMI OLMA UNVANINI ELİNDE BULUNDURAN AYDINSPOR KULÜBÜ, ŞİMDİLERDE UZUN SÜREDİR BELİRLENEMEYEN KULÜP BAŞKANINI SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN AÇTIĞI İŞ İLANI İLE ARIYOR.