Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında oynanan Bandırmaspor-İstanbulspor maçı, ev sahibi ekibin 3-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, oyuncularının performansını ve maçın sonuçlarını değerlendirdi.
Ertuğrul Arslan'dan anlamlı armağan
Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Arslan, aldıkları bu galibiyeti, iki gün önce kalp ameliyatı olan babası Hüsamettin Arslan'a armağan ettiğini belirtti. Maç sonrası babasıyla telefonla görüştüğünü ve 3 puanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını vurguladı.
Arslan, İstanbulspor'un bu ligde zorlu bir rakip olduğunu, önceki sezon çok başarılı işler yaptıklarını ifade ederek, "İlk yarı istediğimiz skoru elde ettik. İkinci yarıda oyunu rölantiye aldık; ancak bu dönemi güzel atlatacağız. Zamanla oyuncularımızın sistemimize alışacağına inanıyorum" dedi.
İlyas Öztürk: "Hataları düzelteceğiz"
İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyleyerek, "Karşılaşmada, hafta boyunca çalıştığımız taktiklerden goller yedik. İlk maç olması bizim için büyük bir önem taşıyordu. Elde ettiğimiz hataları inceleyeceğiz ve bir sonraki maçlarda daha kompakt bir oyun oynamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. Öztürk, Bandırmaspor’u da başarılı performansından dolayı tebrik etti.

BANDIRMASPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ ERTUĞRUL ARSLAN