Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Başkan Alan sözünü tuttu: Gençler Bordo-Beyaz aşkıyla buluştu

Başkan Alan sözünü tuttu: Gençler Bordo-Beyaz aşkıyla buluştu

Elazığ’da her ayın 23’ünde kutlanan Bordo-Beyaz Günü kapsamında anlamlı bir buluşmaya imza atıldı. Daha önce gerçekleştirdiği okul ziyareti sırasında öğrencilere Elazığspor forması hediye etme sözü veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, bu vaadini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı.

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Çubukbey Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği forma sözünü yerine getirerek şehirde spor coşkusunu zirveye taşıdı.

Elazığ’da her ayın 23’ünde kutlanan Bordo-Beyaz Günü kapsamında anlamlı bir buluşmaya imza atıldı. Daha önce gerçekleştirdiği okul ziyareti sırasında öğrencilere Elazığspor forması hediye etme sözü veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, bu vaadini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Çubukbey Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırlayan Alan, gençlerin spora olan ilgisini desteklemekten büyük gurur duyduklarını belirtti.

Sözünü tutmanın mutluluğu

Ziyaret sırasında gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan İdris Alan, kendi şirketinin logosuyla hazırlanan formaları öğrencilere takdim etti. Sadece forma hediye etmekle kalmayan Alan, öğrencileri Elazığspor’un kritik maçlarına davet ederek, takımın play-off sürecindeki başarısına vurgu yaptı. Alan, "Gençlerimizin heyecanına ortak olmak ve şehrimizin markası Elazığspor’a olan bağlılığı pekiştirmek bizim için çok kıymetli" değerlendirmesinde bulundu.

Eğitim camiasından tam destek

Okul Müdürü Dr. Bekir Erol, Başkan Alan’ın verdiği sözü tutmasının öğrenciler üzerinde yarattığı olumlu etkiye dikkat çekti. Erol, "Verilen sözün tutulması, gençlerimizin motivasyonunu artırdı. Başkanımıza, öğrencilerimize gösterdiği bu nezaket ve destek için teşekkür ediyoruz. Kurumlar arası iş birliğinin öğrencilerimizin yararına olması en büyük temennimiz" dedi.

Tribün desteği sözü

Forma hediyeleriyle büyük sevinç yaşayan öğrenciler, Elazığspor’u tribünlerde yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. Takımlarının bir üst lige yükselmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten gençler, Başkan Alan’a teşekkürlerini sundu. Ziyaretin sonunda okul yönetimi, Başkan Alan’a teşekkür plaketi takdim ederken, kendisine isminin yazılı olduğu özel bir Elazığspor forması hediye edildi. Bu anlamlı buluşma, Elazığ’da spor kültürünün ve aidiyet duygusunun genç nesiller arasında ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.