Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 2025-2026 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe Beko, düzenlenen bir törenle kupasını aldı.
Beşiktaş'a ikincilik ödülü takdim edildi
Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde ilk olarak final serisini ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş'a ödülü verildi. Siyah-beyazlı takımın kaptanı Yiğit Arslan, ikincilik şiltini Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Egemen'in elinden aldı.
Fenerbahçeli oyuncular madalyalarını aldı
Törenin devamında şampiyon Fenerbahçe'nin oyuncuları ve teknik ekibi platforma davet edildi. Sarı-lacivertli ekip, büyük sevinç yaşarken madalyalarını tek tek teslim aldı.
Şampiyonluk kupası havaya kalktı
Kupa töreninin en coşkulu anında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Melih Mahmutoğlu'na takdim etti. Melih Mahmutoğlu ve Nando De Colo'nun kupayı birlikte havaya kaldırmasıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda büyük sevinç yaşandı. Fenerbahçeli oyuncular ve taraftarlar şampiyonluğu coşkuyla kutladı.
Bu önemli finalde play-off serisinin En Değerli Oyuncusu (MVP) ödülü ise Wade Baldwin’a verildi. Baldwin, final serisinde oynadığı 4 maçta 15,25 sayı ortalaması ile takımına önemli katkıda bulundu.

TÜRKİYE SİGORTA BASKETBOL SÜPER LİGİ'NDE 2025-2026 SEZONUNUN ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE BEKO, TÖRENLE KUPASINI ALDI.