Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Spor Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, yarın Başakşehir ile oynayacağı maçı için hazırlıklarını tamamladı ve antrenman sürecini sonlandırdı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir ile yarın evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Vincenzo Italiano’nun yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma ardından yapılan taktiksel, duran top ve bireysel şut çalışmalarıyla sona erdi.

Maç Bilgisi

Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında yarın saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda Başakşehir ile karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 9. HAFTASINDA BAŞAKŞEHİR İLE OYNAYACAĞI KARŞILAŞMANIN...

BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 9. HAFTASINDA BAŞAKŞEHİR İLE OYNAYACAĞI KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINI, BU SABAH YAPTIĞI ANTRENMANLA TAMAMLADI.